Stäng
- Woody presenterar -

Tema Fasad

Trä, sten, tegel eller puts, det finns många materialaternativ när det kommer till fasad. På Woody Bygghandel har vi koll på det du behöver veta. I Tema Fasad kikar vi lite närmare på några av de olika träfasader som finns på marknaden och följer Martin, specialist på renovering av putsade stenytor.

Vi kan fasad!

I Tema Fasad får ni träffa Martin, muraren som håller till på Sveriges sydligaste udde. Med egna firman M Knutssons Mur & Kakel AB är han specialiserad på renovering av putsade ytor på gamla stenhus. Vi visar även upp smarta lösningar från Finja och Jackon och guidar er genom träfasadsdjungeln. Självklart får ni också ta del av ett alldeles färskt avsnitt av Hasse & Jerry, Woody Bygghandels favoritkaraktärer.

Dra, rulla, lägga - med Mursystem EXAKT

Genom att välja Mursystem Exakt har du tagit första steget till snabbmurade och välisolerade väggar både ovan och under mark.

4 smarta komponenter

Med fyra smarta komponenter i ett komplett system, från de exakta blocken och den flexibla murlådan, till det smidiga murbruket och den innovativa armeringstekniken, får du en mycket effektiv, enkel och exakt murningsupplevelse.

Minimalt underhåll

Mursystem Exakt passar många typer av byggnader där minimalt underhåll och extra isolering är önskvärt, till exempel villor, garage, skolor och idrottshallar. Resultatet blir hållbara och precist murade väggar som är ett optimalt underlag för vackra och tåliga putsfasader. 

Jackon Thermomur®

Jackon Thermomur® är ett byggsystem för väggar ovan såväl som under mark i Jackopor®. De lätta blocken staplas på varandra, armeras och fylls med betong. Byggprocessen är snabb och resultatet blir en solid och färdigisolerad vägg.

Egenskaper

Låg vikt – Väderbeständigt – Snabb montering – Färdiga hörn – Kräver ingen försänkning – Utsidan kan putsas eller ha träfasad – Insidan kläs med gips alternativt OSB-skiva och gips

Visste du att?

  • Jackon Thermomur 350 kan användas till källare/souterräng likväl som till hela huset.
  • En van Thermomurbyggare staplar och gjuter en källare/ suterrängvåning på 3-4 dagar.
  • Jackon Thermomur 250 är utmärkt att använda till pooler.
  • På Jackons hemsida hittar du utförliga monteringsanvisningar och konstruktionslösningar som visar hur du bygger med Thermomur.
  • Jackon alltid erbjuder uppstartsmöte för nya entreprenörer/ thermomurbyggare. Vi är med på första dagen för att assistera.
  • Jackon levererar radiesågade Thermomurblock om du ska bygga runda former.
  • Thermomuren har inbyggda reglar på cc15 som du kan skruva direkt i.
  • Vårt stora Thermomursortiment gör att du kan bygga hela huset i Thermomur, även innerväggar.