Stäng
Woody presenterar

TEMA: JOBBA INNE

Ute börjar det bli mörkt och kallt, så nu är det insidan som räknas. Din lokala Woody Bygghandel har just nu TEMA: JOBBA INNE (5/11–25/11) med massor av bra erbjudanden från alla de ledande leverantörerna inom golv, vägg och tak! Så kom in till oss på Woody – vi har allt för dina olika Inneprojekt!

 

NYTT SMART UNDERTAK GÖR JOBBET ENKLARE!

Med Lindabs nya nedpendlade undertak får du en komplett lösning med flera fördelar:

  • Snabb och enkelt klickmontage
  • Enkel höjdjustering
  • Enklare montage av gipsskivor
Golvtrender

ÖKAD EFTERFRÅGAN  PÅ TRÄGOLV I SVERIGE!

Golvbranschens senaste sammanställning över marknadsandelarna för olika golvmaterial visar att trägolv den senaste femårsperioden gjort ett rejält ryck som det ledande golvmaterialet i Sverige och har tillsammans med laminat numera halva marknaden.

HETA GOLVPRODUKTER JUST NU!


Handklots plast pro woodloc

Art.nr 003223869
Lagervara
  • Antal (st/frp) 10
  • Slitskikt (mm) 3,5
  • Typ Handklots

GIPSSKIVOR I ABSOLUT TOPPKLASS!

Norgips har nästan 50 års erfarenhet av gipsskivor och monteringssystem. Med produkterna LIGHT BOARD och ULTRA BOARD möter man dagens moderna krav på såväl ergonomi vid hantering och montage som behovet av en robust och skruvfast konstruktion.

 

FLERA FÖRDELAR MED NYA SONUS FRÅN PAROC


PAROC erbjuder energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar för alla behov! Med nya PAROC Sonus mellanvägsskiva får du en flexibel produkt med effektiv ljudisolering, låg vikt som dessutom är enkel att hantera och montera.

 

NYTT AVSNITT | Hasse & Jerry!

Dags igen för ett nytt avsnitt med Woody-hjältarna; Hasse & Jerry! Där Hasse är helt golvad av sitt senaste inneprojekt och Jerry betonar vikten av att ha rätt skydd...